inSystems goes karting

InSystems goes karting

Belangrijk om regelmatig tijd te maken voor andere zaken dan Oracle, Java of OutSystems. En bij inSystems zijn er gelukkig voldoende initiatieven vanuit het personeel. Een leuk idee? Even inventariseren of er meer belangstellenden zijn, en zo ja, regelt onze officemanager een leuk event.

inSystems kartingDit keer was het plan geopperd om weer eens te gaan karten. De belangstelling bleek groot, niet alleen voor actieve deelname op de kartbaan zelf maar ook om te komen supporteren langs de lijn. Onze ‘regelaar’ is aan de slag gegaan en afgelopen donderdag hebben 16 ‘man’ zich begin van de avond verzameld bij Gamecity Gokarting in Zoetermeer.

inSystems kartingRond 7’en startte de eerste heat en al snel kwamen de echte snelheidsduivels boven drijven. Het waren Ab en Ruud die zwaar gebattled hebben voor de snelste rondetijd. Maar goed, beetje competitie is helemaal prima, uiteindelijk gaat het om de gezelligheid en weer bijpraten met collega’s. En dat is prima gelukt, zeker tijdens en na het etentje waarmee we de kartavond hebben afgesloten.

Op naar het volgende idee en event!

inSystems karting