Herfstverrassing

2020, het jaar dat we vanwege corona nooit meer zullen vergeten. Weekendje weg met zijn allen … geannuleerd. Onze traditionele zomerborrel & -activiteit … geannuleerd. Gelukkig voor het begin van de herfst een kartwedstrijd gepland, met eindelijk weer eens een gezellig samenzijn, op gepaste afstand allemaal uiteraard. Maar nee, ook deze hebben we vanwege de tweede golf moeten annuleren.

Om onze toppers toch te bedanken voor hun geweldige inzet en het ‘ongemak’ van het alsmaar doorlopende thuiswerken (wat ook wel zijn voordelen heeft) hebben we weer een leuke attentie samengesteld. Met een overheerlijk herfstpakket zijn we bij iedereen langsgegaan. Even ‘op afstand’ bijpraten. En ook afgesproken om, zodra de omstandigheden en de regels het toelaten, zo snel als mogelijk weer eens met zijn allen bij elkaar te komen.

Hadden we bij de vorige ronde, net voor de zomer, nog de hoop dat het verder alleen nog maar bergopwaarts zou gaan, zijn we nu helaas een stuk minder optimistisch. Met het nog steeds oplopende aantal besmettingen zijn we voorlopig nog niet van deze crisis af. De hoop blijft uiteraard dat we met zijn allen in staat zijn de negatieve spiraal waar we inzitten om te draaien. Zoals we vorige keer ook aangaven, laten we in ieder geval individueel zo goed mogelijk ons steentje bijdragen door ons aan alle regels te houden. Stay safe!