Happen & stappen in Gouda

inSystems @ Gouda

Belangrijk om ook buiten het werk om met elkaar contact te hebben, daarom organiseren we met regelmaat gezellige bijeenkomsten. Niets verplicht maar gelukkig is de opkomst altijd groot. Enkele van onze collega’s wonen in Gouda, dus waarom dan niet een keer het gezellige met het educatieve combineren door deze mooie stad gezamenlijk te verkennen.

Happen & stappen

Eind van de middag hebben we ons verzameld bij Restaurant Viejee’s, waar we gestart zijn met een heerlijk voorgerecht volgens hun shared dining concept. inSystems De LichtfabriekVervolgens zijn we onder leiding van de enthousiaste stadsgids Jeroen op pad gegaan en hebben we een eerste deel van Gouda verkend. De eerstvolgende tussenstop was De Lichtfabriek, een sfeervol ‘industrieel’ ingericht pand, waar we het hoofdgerecht gegeten hebben. Na het tweede deel van de stadswandeling die eindigde bij het bijzondere stadhuis van Gouda hebben we het happen & stappen afgesloten met een overheerlijk dessert bij Restaurant Belvedère op het Marktplein van Gouda.

Dit klinkt leuk?

Uiteraard is dit maar een van de voorbeelden van wat we met regelmaat samen doen buiten het werk (uiteraard naast ook werk-gerelateerde, inhoudelijke bijeenkomsten). Als het je wel aanspreekt, kijk dan eens bij onze vacatures en misschien wel leuk om eens vrijblijvend kennis te maken.

inSystems Dessert