Fijne feestdagen

Kerstcadeau

2021 was weer een ‘bijzonder’ jaar. Een jaar waarin inSystems haar 25-jarig bestaan had moeten vieren. Tevens een jaar waarin we elkaar (weer te) weinig persoonlijk hebben gezien, contact grotendeels ‘op afstand’ moest plaatsvinden. Maar ook een jaar waarin we meerdere nieuwe collega’s hebben mogen verwelkomen en waarin we ondanks alles weer op een prettige en succesvolle wijze hebben samengewerkt met onze opdrachtgevers en relaties.

Gezellige afsluiting

inSystems kerstboomVeiligheid boven alles uiteraard. We hadden het graag gedaan, maar het was helaas geen optie om met zijn allen nog even samen te komen om het jaar af te sluiten. In plaats daarvan hebben we onze medewerkers uitgenodigd om in kleine groepen een dag op kantoor te komen werken.

Waardering toppers

Tussen de middag hebben we samen geluncht en de dag gezellig afgesloten met een hapje en een drankje. Op verschillende manieren hadden we al onze waardering laten blijken aan onze toppers vanwege ieders voortreffelijke inzet weer dit jaar. Maar met lege handen naar huis gaan is niet leuk, dus lag er voor iedereen ook nog een leuk cadeau klaar onder de inSystems-kerstboom.

Op naar 2022

Uiteraard gaan we ook in 2022 weer met enthousiasme aan de slag, doen we alles voor een plezierige voortzetting van onze samenwerking, en kijken we uit naar nieuwe collega’s, opdrachtgevers en relaties.

Namens iedereen bij inSystems fijne feestdagen toegewenst !

Happy Holidays