Deelname aan de Oracle Solar Advisory Board

Advisory board

Op verzoek van het Oracle Platform as a Service Product Management en User Experience teams in de VS neemt inSystems deel aan de “Oracle Visual Builder Cloud Service Design Advisory Board”, op dit moment opererend onder de naam Oracle Solar Advisory Board. inSystems is hierbij vertegenwoordigd door Menno Hoogsteen,Oracle Cloud niet alleen vanwege zijn Oracle development achtergrond maar zeker ook vanwege de ervaring die hij meebrengt als ervaren OutSystems developer.

Usabilty

Deelname betekent op regelmatige basis gedurende circa 9 maanden Oracle input te geven over het ontwerp en de bruikbaarheid van VBCS. Iedere maand staat een specifiek feedbackonderwerp op het programma. De wijze waarop input wordt gegeven varieert van het houden van websessies waarin de usability wordt besproken of wordt getest, tot het invullen van enquêtes.

Continuous integration & delivery

Onderwerpen die de afgelopen periode aan bod zijn gekomen zijn de UI/UX en CI/CD. Aangezien Visual Builder nog volop in ontwikkeling is door Oracle, is het leuk om te zien dat bepaalde feedback ook vertaald is naar aanpassing van het product; de progressie is duidelijk zichtbaar.

Lees hier meer over Oracle Visual Builder Cloud Service (VBCS).

Usability