Bestemming citytrip bekend

inSystems naar Praag

Enkele weken terug meldden we al dat, geheel in de traditie bij inSystems om regelmatig met elkaar leuke dingen te ondernemen, er ook voor dit jaar weer een leuke citytrip in de steigers staat. De bestemming hielden we nog even geheim, maar hebben we ondertussen bekend gemaakt. Het laatste weekend van september gaan we met zijn allen naar Praag.

Binnenland en buitenland

Na binnenlandse steden van Maastricht tot Leeuwarden, Alkmaar tot Valkenburg, en buitenlandse trips naar onder andere Bologna en Sevilla, hebben we ook dit keer gekozen voor een stad met een ‘a’ erin. Toevallig uiteraard, ook steden zonder ‘a’ hebben we bezocht, maar het was wel een leuke hint op basis waarvan de medewerkers een gokje konden wagen.

Nieuwe collega’s welkom

De voorbereidingen zijn in volle gang, hotel en reis zijn reeds geregeld. Ondertussen heeft ook Herman Mol, ervaren Oracle developer, zich bij ons aangesloten en hebben we een extra kamer en reis geregeld. Graag herhalen we dat nog een paar keer. Dus mocht je zin hebben om mee te gaan, we maken graag plek voor je … kom werken bij inSystems!