1. inSystems is jarig

  inSystems slingers

  inSystems is jarig! Gestart onder de naam Quobell met Oracle als specialisatie zijn we nu 25 jaar verder en hebben we Java, OutSystems en .NET aan onze expertises toegevoegd. Met deze nieuwe expertisegebieden hebben we de naam aangepast naar inSystems.

  Lees meer »
 2. Start Gerard de Wit (OutSystems developer)

  Voetbaltafel - designed door Jannoon028

  En weer kunnen we een nieuwe collega begroeten … Gerard de Wit, een ervaren software ontwikkelaar met als specialisatie het low-code platform OutSystems. In totaal heeft hij meer dan 6 jaar relevante ervaring als OutSystems developer.

  Lees meer »
 3. Start Leendert Brethouwer (Oracle developer)

  Quobell Oracle Java dienstverlening

  Binnenkort start Leendert Brethouwer bij inSystems. Leendert is een ‘oud-bekende’ van inSystems en gespecialiseerd in software-ontwikkeling met de Oracle database en PL/SQL. Al sinds 1998 voert Leendert opdrachten uit gebruikmakend van de Oracle development stack.

  Lees meer »
 4. Always Free Oracle APEX

  Ingaande deze maand heeft Oracle de Oracle Cloud Free Tier uitgebreid met de nieuwe Always Free Oracle APEX Application Development. Deze service is volledig gratis voor Oracle Cloud-gebruikers voor onbepaalde tijd en vormt een aanvulling op de groeiende lijst met ‘Always Free’-services.

  Lees meer »