Accelerated Application Development

Naast de low-code platformen die wij inzetten voor klanten beschikt inSystems over een eigen Java ontwikkelstraat, AIDA. Deze ontwikkelstraat is ontstaan vanuit de behoefte van klanten om, zonder afhankelijk te zijn van een low-code platform waarvoor licentiekosten verschuldigd zijn, toch snel en kosten-efficiënt maatwerk applicaties te kunnen ontwikkelen: Accelerated Application Developement with Java.

Java/JEE en Angular

Binnen de ontwikkelstraat wordt uitsluitend gebruik gemaaktAccelerated Application Development van algemeen gebruikte technologieën en open source producten, zoals Java/JEE, Angular en Docker. Applicaties worden volledig agile samen met de klant ontwikkeld.

Java ontwikkelstraat

Enkele voordelen van onze ontwikkelstraat op een rij:

  • Snelle start; de ontwikkelstraat is al volledig ingericht zodat we vrijwel vanaf het eerste moment kunnen starten met software ontwikkeling.
  • Geen licentiekosten; de software is volledig gebaseerd op open-source technologieën en producten.
  • Geen vendor lock-in; wederom door de gebruikte technologieën is de klant voor doorontwikkeling of beheer geheel vrij om een partner te kiezen of zelf door te gaan.
  • Beheerst ontwikkelproces; zeer snelle ontwikkeling en daarmee overzichtelijke en beheersbare kosten.
  • Volledig agile ontwikkeling; middels korte sprints leveren we voortdurend werkende software op en de klant is volledig betrokken bij het traject.
  • Maximale flexibiliteit; door de gebruikte technologieën zijn aanpassingen en toekomstige door-ontwikkelingen geen probleem.

Geen vendor lock-in

Geen vendor lock-in

Zoals aangegeven staat het u als klant vrij te bepalen aan wie u het onderhoud en beheer van de gerealiseerde software uitbesteedt. Uiteraard is inSystems uitstekend in staat u ook wat dit betreft te ontzorgen.

Meer informatie

Contact inSystemsNeem voor meer informatie contact op met Arno Bosma, hij vertelt u er graag en vrijblijvend meer over. U vindt zijn contactgegevens op deze pagina, maar gebruikmaken van de contact-pagina kan natuurlijk ook.

Meer uitgebreide informatie over onze Java-ontwikkelstraat vindt u ook op de AIDA-website.