Accelerated Application Development

Naast de low-code platformen die wij inzetten voor klanten beschikt inSystems over een eigen Java ontwikkelstraat, AIDA. Deze ontwikkelstraat is ontstaan vanuit de behoefte van klanten om zonder afhankelijk te zijn van een low-code platform toch snel en kosten efficiënt maatwerk applicaties te kunnen ontwikkelen: Accelerated Application Developement with Java.
Accelerated Application Development

Java/JEE en Angular

Binnen de ontwikkelstraat wordt uitsluitend gebruik gemaakt van algemeen gebruikte technologieën als Java/JEE en Angular. Applicaties worden volledig agile samen met de klant ontwikkeld.

Java ontwikkelstraat

Enkele voordelen van onze ontwikkelstraat op een rij:

  • Snelle start; de ontwikkelstraat is al volledig ingericht zodat we vrijwel vanaf het eerste moment kunnen starten met software ontwikkeling.
  • Geen licentiekosten; de software is volledig gebaseerd op open-source technologieën.
  • Geen vendor lock-in; wederom door de gebruikte technologieën is de klant voor doorontwikkeling of beheer geheel vrij om een partner te kiezen of zelf door te gaan.
  • Beheerst ontwikkelproces; zeer snelle ontwikkeling en daarmee overzichtelijke kosten.
  • Volledig agile ontwikkeling; middels korte sprints leveren we voortdurend werkende software op en de klant is volledig betrokken bij het traject.
  • Maximale flexibiliteit; door de gebruikte technologieën zijn aanpassingen en toekomstige door-ontwikkelingen geen probleem.

Geen vendor lock-in

Geen vendor lock-in

Zoals aangegeven staat het u als klant vrij te bepalen aan wie u het onderhoud en beheer van de gerealiseerde software uitbesteedt. Uiteraard is inSystems uitstekend in staat dit ook voor u te verzorgen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Arno Bosma, hij vertelt u er graag en vrijblijvend meer over. U vindt zijn contactgegevens op deze pagina, maar gebruikmaken van de contact-pagina kan natuurlijk ook.