Accelerated Application Development

Hoewel het in veel gevallen sneller en goedkoper is om standaard software aan te schaffen en te gebruiken, zal er altijd behoefte blijven aan maatwerksoftware. Met de moderne ontwikkelplatformen en technologieën is het ook zeker mogelijk maatwerksoftware snel en kosten-efficiënt te realiseren.

Een van de low-code platformen die inSystems inzet voor klanten is Oracle Application Express, kortweg APEX. Gebaseerd op APEX heeft inSystems een ontwikkelstraat ingericht, AIDA. Deze ontwikkelstraat is ontstaan vanuit de behoefte van klanten om snel en kosten-efficiënt maatwerk applicaties te kunnen ontwikkelen: Accelerated Application Developement with APEX.
Accelerated Application Development

Oracle APEX ontwikkelstraat

Het gebruik van AIDA maakt een snelle start mogelijk. Applicaties worden vervolgens volledig agile samen met de klant ontwikkeld. Een beheerst ontwikkelproces waarmee aspecten als tijd en kosten goed in de hand te houden zijn en dat flexibiliteit van het resultaat garandeert.

Enkele voordelen van onze ontwikkelstraat op een rij:

  • Snelle start; configuratie en inrichting van de infrastructuur is niet of nauwelijks nodig. Dit betekent dat we vrijwel direct onze focus volledig kunnen richten op de voor u te realiseren functionaliteit.
  • Beheersbare kosten; APEX is scherp geprijsd en de projectkosten zijn prima beheersbaar door de Agile-aanpak.
  • Geen vendor lock-in; de klant is geheel vrij om voor verdere ontwikkeling en beheer een partner te kiezen of zelf door te gaan.
  • Beheerst proces; zeer snelle ontwikkeling gebruikmakend van de agile ontwikkelmethode, en daarmee overzichtelijke en beheersbare kosten.
  • Schaalbaarheid; gebruik van de Oracle Cloud betekent dat uw software kan meegroeien met het gebruik. Meer opslag of meer processorcapaciteit is geen probleem.
  • Flexibiliteit; door de gebruikte technologieën zijn aanpassingen en toekomstige door-ontwikkelingen geen probleem.

Geen vendor lock-in

Geen vendor lock-in

Door de gebruikte technologieën bent u voor doorontwikkeling of beheer van de gerealiseerde software vrij om een partner te kiezen, of zelf het beheer te doen. Voor Oracle APEX is veel deskundigheid te vinden, het is dus absoluut geen vereiste met inSystems verder samen te werken. Uiteraard is inSystems uitstekend in staat u ook wat betreft het onderhoud en beheer te ontzorgen.

Meer informatie

Contact inSystemsNeem voor meer informatie contact op met Arno Bosma, hij vertelt u er graag en vrijblijvend meer over. U vindt zijn contactgegevens op deze pagina, maar gebruikmaken van de contact-pagina kan natuurlijk ook.

Meer uitgebreide informatie over onze ontwikkelstraat vindt u ook op de AIDA-website.